måndag 12 december 2011

Hm...ja.

Allt går sin gilla gång...inget extraordinärt händer...
Väntar på en del svar som ska komma...(inte provsvar...mejlsvar!)
Det är inte klokt vad vissa saker kan ta tid.

Jag är pälsallergisk. Hm...
Har under hela hösten haft nästan daglig kontakt med en siames-pojke. Han borstas regelbundet och badas nån gång emellan...och...DET GÅR BRA!!! Jag tål honom! :))
Vår längtan efter kattmys blev för svår...och tösen hjälpte till att förmedla kontakt...
Fick svar direkt, och efter att vi varit till Sverige och träffat två underbara siamesflickor, som ska omplaceras...så är det bestämt!
Vi blir med katt!
Två vackra vuxna damer kommer denna veckan att hämtas hem. De har fått pass, blivit vaccinerade och chipade och är klara för leverans på torsdag. En massa extra bök för att de ska till "utlandet"...men det är så det är.
Som vi längtar nu! :))

Lilltösen har ingen aning om det hela. Hon har ju träffat siamespojken och älskar att leka med honom...så detta blir ju en riktig överraskning och jag tror hon blir själaglad!
Hon och hennes ena bror kommer till julen...(eller...kommer o kommer...som vanligt ska vi åka ner till västkusten och hämta dem och sen samma resa för att lämna dem efter jul.)
Då får hon träffa kissorna för första gången...
Hoppas vi kan hålla hemligheten till dess! :))

kram

4 kommentarer:

  1. Åh...grattis till kattmys :)
    Och vilken härlig överraskning för tösabiten när hon kommer :)

    SvaraRadera
  2. Tack! Jo, jag tror det smäller högre än själva julen! :))

    SvaraRadera
  3. kattor är gosiga :) Vi kan tyvärr inte ha pga allergi. Dottern är rejält allergisk, vi VET att det inte funkar eftersom hon var så extremt mycket sjuk som liten att vi måste ta bort de två vi hade. Hennes far har kattor och där har hon reagerat när hon varit, iofs var det ett bra tag sedan, men hon reagerar när vi är hos tex Värna som har kattor också :( Synd är det, för det är absolut nåt speciellt med dem.

    SvaraRadera
  4. Stackars henne! Jag vet hur det är. Får bara hoppas nu att detta går vägen...Hundar klarar jag inte alls.

    SvaraRadera