måndag 21 februari 2011

Himmel och ..pannkaka! (helvete)

Men du lilla människa!
Hur MÅR du egentligen?
Ser du inte att du skrämmer ditt barn? Du har fler än ett, du vet...

Lilla vännen...så bra och duktigt av dej att ringa pappa när du var ledsen! Det är inte ditt fel att det bråkas i din närhet, och du kanske t.om HJÄLPER någon annan när du vågar ringa! Du är en underbar tjej! Stark och modig! Vi ska göra allt vi kan för att fixa det här! Du ska inte behöva ha ansvar för det som händer. Det är de vuxnas sak, men problemet är att en av "dina" vuxna inte begriper att hon gör fel...och att det är onormalt att bete sig på ett så fruktansvärt omoget sätt som hon gör emellanåt. Jag blir vansinnig när jag tänker på hur du måste ha det! Går du månne på helspänn hela tiden, för att inte orsaka utbrott?...eller för att hålla henne lugn? 
Oj oj...du ska inte behöva uppleva sånt här! Du borde vara en helt obekymrad liten dam, som har fullt upp med kompisar och hästar...inte med ett psykfall till mor... 

Du orsakar förödelse där du drar fram...helt utan respekt för individen eller för att DU kanske eventuellt möjligen kan ha FEL i dina ord eller handlingar.
Vet du...du HAR inte alltid rätt! Det är inte på DITT sätt som jorden snurrar! Du KAN inte bestämma allt eller över alla! Och du suger fett på att kommunicera! Din sociala kompetens är lika med noll!
Du är en DÅLIG mamma! (Hård dom, men ack så sann, tyvärr.)

Min kram går ännu en gång till de barn som far illa eller mår dåligt!

2 kommentarer:

  1. Det är långt ifrån ok att ett barn ska måsta utstå krig som de inte har att göra med egentligen!
    Stackars unge, men skönt att hon ringde upp pappa när hon var ledsen!

    SvaraRadera
  2. Förmodligen är det ganska många barn som har det på liknande sätt...tyvärr!

    SvaraRadera